Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Zlatan i United - eller?

Blir Zlatan Ibrahimovic och José Mourinho återförenade i Manchester United?
 
Sveriges i särklass bästa fotbollsspelare, Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Paris Saint-Germain har varit en stor snackis i fotbollseuropa de senaste året. Svensken från Rosengård har öst in mål i den franska storklubben under den gångna säsongen. Kritiker har ansett han för gammal. Zlatan anser att han är som ett vin - bättre med åren. Man får verkligen säga att han har rätt. I sommar står flera storklubbar på kö för att få Zlatan att signa ett kontrakt. Det har snackats om allt från Bayern München, Manchester United - och West Ham. 
 
Det laget som det snackats otroligt mycket om är laget i mitt hjärta, Manchester United. Dessutom har det snackats om en tränare jag verkligen, verkligen inte gillar, José Mourinho. Jag tror att detta partnershipet hade kunnat bli otroligt bra på kort sikt men har det inte blivit väldigt uppenbart att Mourinho har sina två bra år i en klubb, sen får han sparken alternativt lämnar på eget bevåg. I Chelsea senast fick han spelargruppen emot sig samt anklagad för sexism mot Eva Carneiro, före detta sportfysiolog i Chelsea. Ett kortsiktigt lagbygge med José Mourinho är verkligen inget jag vill se. Det är inte United. Det är inte kortsiktighet som United står för. 
 
Zlatan i United då. Vad tycker jag egentligen där? Faktiskt så skulle jag vara ganska positiv till en kortsiktig lösning med Ibrahimovic även om jag, som jag skrev tidigare, var emot det. En kortsiktig lösning med Zlatan hade, tror jag, gynnat de flesta unga spelare som tagit sig upp i A-laget på senare tid. Zlatan hade kunnat bli för den här årgången som Cantona var för Class of 94. Alltså en person som drar headlightsen mot sig och på så sätt skyddar ungdomarna från att komma upp i rampljuset alltför tidigt. Dessvärre har vi en manager som inte går speciellt bra tillsammans med Zlatan och därför tror jag inte det kommer att bli som så att han kommer. Jag ser hellre att Louis van Gaal och Zlatan inte kommer än att Mourinho kommer in och Zlatan kommer in samtidigt.
 
Vad tycker ni?
 
 

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Fler inlägg av bollbloggaren

Kommentera